טלפון : 04-8202764 |נייד : 054-9496165
|
|
|
|
|
1 מגש של 60 על 40 המצרכים : ביסקוויט ז`אקונד 120 גר` אבקת סוכר 140 גר` אבקת שקדים 40 גר` קמח 240 גר` ביצים (4 ביצים גודל L) -------------------- 160 גר` חלבון (2 חלבונים גודל L) 60 גר` סוכר -------------------- 30 חמאה מומסת פושרת
אופן הכנה: ממיסים את החמאה. מערבבים עם מטרפה את אבקת הסוכר, אבקת השקדים, הקמח והביצים. מקציפים את החלבון עם הסוכר לקצף יציב, מקפלים לתוכו את תערובת הביצים, ואת החמאה המומסת כשהיא פושרת. משטחים על משטח הסיליקון , ואופים ב 200 מע` כ 5 דקות. הופכים וקולפים את הסיליקון.
|
|
|
|
|
|
|
|
|